Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна підтвердили готовність завершити «СВО» за кілька днів: чекають від Заходу рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна підтвердили готовність завершити «СВО» за кілька днів: чекають від Заходу рішення

Дмитро Медведєв хоче, щоб Захід припинив постачання зброї в Україну – тоді війна припиниться

5 липня 2023, 15:02 comments45099
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вважає, що війна Росії проти України продовжується лише через те, що Захід продовжує постачати українській армії озброєння та боєприпаси. При цьому, вважає колишній президент РФ, якби постачання зброї країнами НАТО було зупинено вже зараз, військовий конфлікт міг би завершитися за кілька днів. Як передає портал "Коментарі", свою думку одіозний політик озвучив у телеграм-каналі.

У Путіна підтвердили готовність завершити «СВО» за кілька днів: чекають від Заходу рішення

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Якби НАТО зараз перестало постачати зброю Києву, СВО завершилося б за кілька днів", — повідомив Дмитро Медведєв.

Також він додав, що поступове припинення постачання зброї Україні з боку західних країн продовжить "СВО" на кілька місяців.

Цікаво, що про жодну ціль так званої "спецоперації" Росії в Україні Медведєв уже не згадав. Адже ще раніше російська влада відмовлялася припиняти бойові дії в Україні, поки не досягнуто всіх цілей, які російський диктатор Володимир Путін поставив 24 лютого 2022 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — майже 200 тисяч росіян уклали контракт із міністерством оборони РФ у першому півріччі 2023-го. Такі цифри на нараді з питань доукомплектування Збройних сил РФ контрактниками озвучив заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар РНБО України Олексій Данілов спрогнозував розпад РФ на низку республік. Це ж пророкує лідер "Клубу розсерджених патріотів", терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, один із лідерів т.зв. "російської весни" на Донбасі, учасник захоплення Слов'янська та Донецька. Як оцінюєте дані заяви та перспективи розпаду РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 липня 2023, 14:31

Взагалі нескінченні і не реальні і принизливі умови висуває корумпована влада. Це дозволяє найбільш огидним малоправославним використовувати Європу собі на користь лишаючись у владі. Хто перший напав, це суперечка Сталіна і Гітлера. Вирішувати треба третім сторонам. У Божевільного питання стоїть просто: якщо не по ньому, нехай Україна гине. Українці тут нічого не вирішують.


Новини