Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Повітряних силах заявили, що готові до нової ракетної атаки РФ – в Україні вже повітряна тривога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Повітряних силах заявили, що готові до нової ракетної атаки РФ – в Україні вже повітряна тривога

У ЗСУ закликають співвітчизників не панікувати, а дотримуватись заходів безпеки та реагувати на повітряні тривоги

29 листопада 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Повітряні сили України готові до можливої масованої ракетної атаки російських військ. Там закликають українців не панікувати, а дотримуватись заходів безпеки та реагувати на повітряні тривоги. Як передає видання "Коментарі", про це речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону. Практично одразу після його слів по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Моніторингові групи зафіксували зліт МіГ-31 ВКС РФ RF-92333 з аеродрому Мачуліщі (Білорусь). Імовірний запуск балістичних ракет.

У Повітряних силах заявили, що готові до нової ракетної атаки РФ – в Україні вже повітряна тривога

Юрій Ігнат. Фото: mil.in.ua

"Наші війська готові, ракети заряджені, реагуватимемо, збиватимемо, як завжди робимо. Безумовно, і громадянам потрібно реагувати на сигнали повітряної тривоги і реагувати на те, що кажуть органи влади, які просять все-таки дотримуватися тих заходів безпеки, які існують сьогодні для нашої країни", — заявив Юрій Ігнат.

Також, за словами Ігната, найстрашніше українці пережили у лютому-березні, коли сотні ракет летіли на голови фактично щодня. Тож зараз українців навряд чи чимось можна налякати.

Крім того, він пояснив, що до жовтня не було таких масованих атак, як останнім часом, тому що окупанти планували кількома ударами створити блекаут в Україні та накопичували для цього ракети.                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" – у британській розвідці розповіли, чому росіяни припинили розгортання БТГ в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чого найближчим часом очікується Україна з боку Білорусі — як розуміти заяви Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини