Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Повітряних силах розповіли, які поставки очікують від партнерів найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Повітряних силах розповіли, які поставки очікують від партнерів найближчим часом

У Повітряних силах очікують постачання додаткових батарей NASAMS та ракет до них

28 лютого 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

У Повітряних силах ЗСУ очікують від західних партнерів постачання додаткових батарей NASAMS та ракет до них. Бо це посилило б захист українських об'єктів інфраструктури від ударів ворога. Як передає видання "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У Повітряних силах розповіли, які поставки очікують від партнерів найближчим часом

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

"Захист усієї України, не тільки енергетичної інфраструктури, посилюється новими засобами. Ми очікуємо на постачання нових зенітних ракетних систем. Це додаткові батареї та ракети для NASAMS", — розповів Юрій Ігнат.

Він наголосив, що це дуже потужні речі, які працюють, зокрема, у Київській області та збивають ворожі ракети та іранські дрони "Шахед".

"Очікуємо на Patriot і SAMP/T, які здатні працювати по балістичних ракетах. Крім того, українська енергетика випробовує етап трансформації: оновлення та модернізацію. Нам допомагають західні партнери в енергетичному секторі робити її більш сучасною, стійкішою до викликів і загроз", — підсумував Гнат.

Також він зазначив, що росіяни мають пріоритетні цілі і ворог обиратиме, де йому потрібно вдарити, але вище військове керівництво знає наміри окупантів і відповідно реагуватиме на такі погрози.

Варто нагадати, що нещодавно в США оголосили про новий пакет військової допомоги для України, він включає ЗРК NASAMS та системи ППО Avenger.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому у Володимира Путіна з'явилися страхи щодо розпаду РФ – як прискорити перемогу над агресором. Експерти детально розібрали ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, як втрата літака в Мачулищах відобразиться на повітряних операціях РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини