Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі заявили, що "з дня на день" можуть запровадити протиракетний захист над західною Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі заявили, що "з дня на день" можуть запровадити протиракетний захист над західною Україною

Зважаючи на близькість ракетних ударів до польського кордону, Варшава може забезпечити протиракетну оборону над частиною України

18 червня 2022, 15:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Небо над західною Україною може закрити Польща Про це заявив екс-керівник Бюро національної безпеки Польщі Станіслав Козей, повідомляє польське видання Onet.

У Польщі заявили, що "з дня на день" можуть запровадити протиракетний захист над західною Україною

Ракета. Фото з відкритих джерел

Станіслав Козей заявив, що якщо Росія продовжить обстрілювати ракетами великої дальності прикордонні з Польщею райони України, Варшава може закрити небо над західною Україною.

"У нас є аргументи для того, щоб забезпечити превентивне страхування та повідомити про це Росію. Якщо вона не перестане атакувати наш кордон ракетами великої дальності, то з дня на день ми запровадимо протиракетний захист над заходом України", — заявив Козей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що стало відомо, скільки Україна втратила техніку за час війни. Збройні сили України під час активних бойових дій втрачають 30-50% військової техніки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, які дійсно втрати України у війні: що означає нова заява Данилова – чому вона з'явилася саме зараз. Секретар РНБО Олексій Данилов дав інтерв'ю LIGA.net, озвучивши свої претензії до головних речників Офісу президента Подоляка та Арахамії. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, як очистити біле взуття зубною пастою: багато хто робить це неправильно. Біле взуття, яке швидко мажеться, можна відмити зубною пастою, але не всі знають, як це правильно робити. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що у Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служить у ЗСУ. Мешканка Донецької області, яка перейшла на бік ворога, здала свого сина військового ЗСУ у полон окупантам. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини