Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Польщі підтвердили, що передадуть Україні винищувачі: скільки та які
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підтвердили, що передадуть Україні винищувачі: скільки та які

У канцелярії президента Польщі підтвердили, що передадуть Україні МіГ-29, але небагато

9 березня 2023, 15:12
Поділіться публікацією:

Обіцянку президента Польщі Анджея Дуди про готовність Варшави передати Україні певну кількість радянських винищувачів МіГ-29 незабаром буде реалізовано. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "Radio Plus" зробив глава канцелярії президента Польщі Павло Шрот.

У Польщі підтвердили, що передадуть Україні винищувачі: скільки та які

Винищувачі. Фото: з відкритих джерел

"Наскільки я знаю, що стосується передачі Польщі літаків (Ред. — МіГ-29), то це не буде великої кількості. Безумовно, це не буде кількість, яка відповідає кількості (переданих) танків", — зазначив глава канцелярії польського лідера.

При цьому Павло Шрот зазначив, що Польща вже працює над тим, щоб винищувачі Україна отримала від широкої, міжнародної коаліції, щоб ця допомога справді була відчутною.

Щодо передачі літаків F-16, то керівник президентської канцелярії зазначив, що "тут немає місця для будь-яких випадкових заяв", і президент Польщі сказав це "з повним переконанням, з повним знанням".

Президент Польщі Анджей Дуда в недавньому інтерв'ю CNN заявив, що Польща готова передати Україні свої винищувачі МіГ-29 у рамках міжнародної коаліції, і висловив переконання, що в майбутньому Україна отримає літаки F-16.

Читайте також на порталі "Коментарі" – яке головне завдання виконував та виконує Бахмут – як перехитрили росіян українські генерали.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч на 9 березня росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. По різних містах було випущено 81 ракету, причому вперше це була така різноманітність, включаючи шість ракет "Кинжал". Про що говорить це ракетне божевілля ? Чи випадково це сталося після від'їзду з Києва генсека ООН? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини