Головна Новини Суспільство Війна з Росією У передмісті Донецька була знатна «бавовна»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У передмісті Донецька була знатна «бавовна»: подробиці

У Ясинуватій було чути сильні вибухи – у вогні вагони на залізничній станції

5 липня 2023, 14:45 comments1923
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російські пабліки підтверджують "приліт" по тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Населений пункт розташований біля самого Донецька. За попередніми даними, "прилетіло" по залізничних коліях, які окупанти використовують для постачання боєприпасів та техніки на передову. У мережі вже розповсюджуються кадри з місця атаки.

У передмісті Донецька була знатна «бавовна»: подробиці

У Ясинуватій сильні вибухи. Фото з відкритих джерел

На кадрах видно, як горять залізничні вагони та вантажівка, яка була поруч. За непідтвердженими даними, ударили по потягу, який перевозив боєприпаси для окупантів.                                                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли закінчиться війна в Україні: Олександр Сирський дав відверту відповідь, визнавши, що ситуація є дуже складною і поки що немає гарантій, що вихід вдасться знайти зовсім скоро. При цьому генерал запевнив, що на Україну ніхто не тисне у проведенні контрнаступу. Все залежить від українського командування та воїнів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські війська вже близько місяця проводять наступальні та контрнаступальні операції. Виникають серйозні труднощі через низку вагомих факторів, включаючи погодні умови, брак необхідних озброєнь та боєприпасів, на чому наголосив головком ЗСУ Валерій Залужний. Крім того, зволікання з постачанням необхідних нам наступальних видів озброєнь дозволило російським окупантам створити дуже потужну ешелоновану оборону. Що можна зараз сказати про ситуацію на військовому та дипломатичному фронтах? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини