Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні зробили заяву про постачання танків Abrams: коли будуть в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні зробили заяву про постачання танків Abrams: коли будуть в Україні

Остін заявив, що танки Abrams скоро будуть на полі бою в Україні

19 вересня 2023, 11:50
Поділіться публікацією:

Американські танки Abrams вже найближчим часом прибудуть до України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голови Пентагону Ллойда Остіна під час засідання "Рамштайну".

У Пентагоні зробили заяву про постачання танків Abrams: коли будуть в Україні

Танки Abrams. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони також наголосив, що внесок США у військову допомогу Україні "був потужним і залишається таким".                

"Тому ми тісно співпрацюватимемо з українськими партнерами, щоб усю допомогу, яку ми надаємо Україні, використали ефективно і відповідально. Ми говоримо про танки Abrams, які вже ось-ось будуть на полі бою в Україні", — заявив Остін на вступній промові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поки Україна чекає на постачання у вересні від США 31-го обіцяного танка "Abrams", Росія активно веде переговори з Північною Кореєю, умовляючи Пхеньян почати поставки снарядів і боєкомплекту для артилерійських систем, яких так потребують росіяни на фронті. Чи змінить нова зброя ситуацію на фронті? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — вересень настав: ЗМІ дізналися, чи стримають США обіцянку щодо постачання Україні танків Abrams. 

Раніше "Коментарі" писали – українські офіційні особи можуть адресувати звернення до союзників із проханням виключити Ізраїль із зустрічей Контактної групи з оборони України (формат "Рамштайн"). Про це пише Kyiv Post із посиланням на джерело в РНБО. Позиція Києва виникла невипадково. Вона пояснюється "недружніми діями щодо України та проросійської позиції на міжнародній арені" з боку Ізраїлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини