Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні дали зрозуміти, що не заважатимуть Україні бити по військових об'єктах у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні дали зрозуміти, що не заважатимуть Україні бити по військових об'єктах у РФ

Йдеться про зброю, яка потенційно може бути націлена на територію РФ

7 грудня 2022, 09:40 comments1290
Поділіться публікацією:

Вашингтон не має наміру заважати Україні розвивати можливості дальнього удару. Як передає видання "Коментарі", про це заявив Міністр оборони США Ллойд Остін, пише CNN. За його словами, Штати не зацікавлені в тому, щоб завадити Україні розробити власні кошти далекого удару, які потенційно можуть бути націлені на територію Росії. 

У Пентагоні дали зрозуміти, що не заважатимуть Україні бити по військових об'єктах у РФ

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

"Ми не працюємо над тим, щоб завадити Україні розвивати свої власні можливості", — зазначив Ллойд Остін.

Телеканал звертає увагу, що заява глави Міноборони США з'явилася після того, як з'явилося інше повідомлення від одного з чиновників Держдепу, який припустить, що Київ може стояти за недавніми атаками безквитків на військові аеродроми РФ. 

Варто зазначити, що 5 грудня на російських аеродромах у Саратовській та Рязанській області пролунали вибухи. Саме там базуються бомбардувальники Ту-95МС, Ту-160, Ту-22М3, які Росія застосовує під час масованих атак з критичної інфраструктури України. Після вибухів росіяни спробували приховати наслідки атаки, але в мережу потрапили фото, на яких видно пошкоджені літаки. У британській розвідці вже припустили, що після таких атак російське керівництво постарається розосередити літаки на різних аеродромах, щоб уникнути втрати авіації. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — як і коли закінчиться російсько-українська війна: яким може бути світ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю зналися на ситуації. 

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни наступають одразу на кілька населених пунктів: ЗСУ тримають удар.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини