Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ОП підтвердили – в Україну хоче приїхати із "мирною ініціативою" ще один президент
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП підтвердили – в Україну хоче приїхати із "мирною ініціативою" ще один президент

З мирною ініціативою в Україну зібрався президент ПАР Сиріл Рамафоса

17 травня 2023, 16:20 comments3263
Поділіться публікацією:

Під час телефонної розмови Володимира Зеленського із президентом ПАР Сирилом Рамафосою президент ПАР заявив, що хоче приїхати до України у складі місії від кількох країн Африки. Як передає портал "Коментарі", про це у розмові з журналістами "УП" повідомив речник президента України Сергій Никифоров.

У ОП підтвердили – в Україну хоче приїхати із "мирною ініціативою" ще один президент

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

"Під час телефонної розмови 13 травня президент ПАР Сиріл Рамафоса справді інформував Володимира Зеленського про намір приїхати до України у складі місії від кількох африканських країн. Президент України привітав таку мирну ініціативу", – заявив речник президента.

Він додав, що Володимир Зеленський готовий прийняти високих гостей в Україні, вислухати їхні пропозиції, розповісти про українську Формулу Світу та запросити приєднатися до її реалізації. Про те, щоб розглядати та реалізовувати якийсь інший мирний план поки що не йдеться.

Варто зазначити, 16 травня російські пропагандисти першими повідомляли, що у Рамафоса відбулася телефонна розмова з президентом України Володимиром Зеленським та російським диктатором Володимиром Путіним. У РФ стверджували, що Путін і Зеленський погодилися ухвалити місію африканських лідерів за "мирною ініціативою".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у компанії "миротворців", які нібито бажають зупинити російсько-українську війну – поповнення. Слідом за Китаєм з його "мирним планом" і спецпредставником, який цього тижня розпочинає візити до України, РФ та ЄС, за невдалими потугами Європи та дивними ініціативами Бразилії – у справу вирішила вступити Африка. Про що говорить цей "парад" примирювачів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Банковій пояснили, чому тепер Росії точно не уникнути громадянської війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини