Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ОП назвали два головні ресурси Росії у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП назвали два головні ресурси Росії у війні проти України

Один із головних ресурсів Кремля – мобілізовані чоловіки, які не підготовлені до бойових дій

18 листопада 2022, 16:14
Поділіться публікацією:

Для ведення війни проти України Росія має лише два ресурси. Один із них – мобілізовані громадяни РФ, які не підготовлені до бойових дій. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка в інтерв'ю "24 каналу".

У ОП назвали два головні ресурси Росії у війні проти України

Михайло Подоляк. Фото: Офіс президента

Радник голови ОП зазначив, що у мобілізованих росіян ніхто не запитує, чи хочуть вони воювати, чи вирушати гинути в чужу їм країну. Їх відправляють у табори та просто видають зброю. Це дуже зручно для російської влади.

Другим ресурсом, на думку Подоляка, є Іран, оскільки військово-промислового комплексу Росії немає. При цьому Подоляк вважає, що Ірану вже не вигідно підтримувати РФ для майбутньої стратегії.

"Для Ірану невигідно. Він бачить, що Росія програє. Тобто не змінюється нічого до Росії. Росія не може перехопити навіть ситуативну ініціативу на полі бою. Росія не може перехопити інформаційну ініціативу глобально", — додав Михайло Подоляк.

Радник глави ОП нагадав, що є й інші країни, які віддали перевагу війні РФ проти України дотримуватися нейтралітету, посівши байдужу позицію. За словами Подоляка, ці держави отримують у відповідь знижені ціни на російські енергоресурси та агентурні зв'язки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нові жорсткі заяви та наміри ЄС щодо Росії: про що вони говорять – до чого можуть призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини