Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ОП назвали 4 пункти: без чого не буде перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП назвали 4 пункти: без чого не буде перемоги

В Офісі президента розповіли, до чого готуватися у 2024 році

10 листопада 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Події в Україні можна відіграти назад. Війна в Україні перебуває у точці неповернення. Водночас українська влада має ясне розуміння того, як розвиватиметься ситуація у 2024 році і що потрібно, щоб перемогти. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "DW" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У ОП назвали 4 пункти: без чого не буде перемоги

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник перерахував чотири пункти, виконання яких, як вважають на Банковій, є обов'язковим для перемоги над країною-агресором у 2024 році.

За словами Подоляка, перший пункт – дещо скоригувати тактику тих ресурсів, які Росія використовує. Другий – дещо скоригувати стратегію з урахуванням домінантних переваг, що залишилися, які є у противника, щоб ці переваги були ліквідовані. Третій пункт – потрібне істотне збільшення інвестицій у ті виробництва, без чого неможливо отримати технологічну перевагу над ворогом. Четвертий пункт – суттєве підвищення тиску за рахунок найтехнологічнішого компонента цієї війни на країну-агресора.

При цьому в Німеччині та НАТО вже натякають, що не бачать підстав говорити, що навіть у 2024 році може закінчитися війна в Україні. Олаф Шольц та Єнс Столтенберг попереджають – війна в Україні буде довгою.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тема переговорів між Україною та Росією знову стрясає інформаційний простір. Президент Чехії Петр Павел фактично повторив тези деяких західних медіа про те, що становище України погіршується, переговори можуть розпочатися чи не наступного року, оскільки ЗСУ навряд чи отримають перевагу, а РФ має сильнішу мобілізаційну базу для живої сили. Тим часом українська влада демонструє, що до переговорів не готова. Президент Зеленський називає передумовою переговорів виведення російських військ із українських територій. Київ продовжує просувати свою формулу миру. Що зараз можна сказати про битви навколо теми переговорів? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини