Головна Новини Суспільство Війна з Росією У новорічні свята треба бути напоготові: у розвідці попередили про плани росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У новорічні свята треба бути напоготові: у розвідці попередили про плани росіян

Британська розвідка попередила про можливий ракетний удар по Україні у новорічні свята

31 грудня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

Російські окупанти завдають масованих ракетних ударів по Україні кожні сім-десять днів. Проте, росіяни можуть спробувати зламати моральний дух населення України в період новорічних свят. Як передає "Коментарі", таке попередження зробили аналітики Міністерства оборони Великобританії, опублікувавши відповідний звіт у Twitter.

У новорічні свята треба бути напоготові: у розвідці попередили про плани росіян

Вибухи. Фото: Getty Images

Як зазначається у зведенні, 29 грудня російські війська зробили чергову хвилю далеких ударів територією України, насамперед об'єктами енергосистеми.

"Починаючи з жовтня Росія в цілому дотримується тенденції здійснення інтенсивної хвилі ударів кожні сім-десять днів. Росія майже напевно дотримується цього підходу, намагаючись перевантажити українську протиповітряну оборону", — зазначають там.

Водночас розвідувальна спільнота Британії вважає реальною можливість того, що РФ "порушить цю схему" і завдасть чергового удару найближчими днями, "намагаючись підірвати моральний дух українського населення під час новорічних свят".

На початку грудня директор Національної розвідки США Евріл Хейнс заявила, що російські сили в Україні зазнали низки невдач — від проблем із моральним духом до нестачі боєприпасів, зокрема темпи використання останніх у Росії більші, ніж виробництва.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Інституті вивчення війни назвали причину нової хвилі ударів безпілотниками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до росіян та білорусів, попередивши про нові підступні плани режиму Путіна та Лукашенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини