Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині вже повсюдно розповсюджують карту – де Україна без 4 областей та Криму (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині вже повсюдно розповсюджують карту – де Україна без 4 областей та Криму (ФОТО)

У Німеччині продають картку зі "спірними" територіями України

1 вересня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Німецький видавничий гігант випустив карти, на яких тимчасово окуповані Росією території України позначені як "спірна територія". Карти, путівники та атласи MairDumont поставляються до книгарень Західної Європи. Фактично, такою картою видавництво підтверджує право Росії на захоплені українські землі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "BBC".

У Німеччині вже повсюдно розповсюджують карту – де Україна без 4 областей та Криму (ФОТО)

Карта. Фото: із відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що за випуском Атласу стоїть німецьке видавництво Kunth. Великим тиражем карти було випущено у 2023 році. У ньому п'ять українських областей – Запорізька, Херсонська, Донецька, Луганська області та Крим – відділені пунктиром як територія зі "спірним державним кордоном". Таким же пунктиром виділено і весь східний кордон із Росією в районі Донбасу та Криму.

Звертає на себе увагу ще один цікавий факт – пунктир проходить не по лінії військових дій, які тривають зараз чи тривали 2023 року, а адмінкордонами українських областей, які путінський режим вже проголосив своїми, хоча всі області ніколи навіть не були окуповані повністю. Наприклад, Запоріжжя та інші міста України вважаються спірними територіями. Хоча у тому ж Запоріжжі ніколи не було російських військових.

Фактично німецьке видавництво Kunth продублювало карти, які Росія активно випускала у вересні 2022 року, на додачу до Криму, незаконно оголосивши "російськими" ще чотири регіони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна, що акуратно розвиває контрнаступ , вступила в чергову військову осінь. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми очікуваннями та побоюваннями від неї у ракурсі російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у вогні війни і контрнаступі на позиції окупаційних військ, що набирає чинності, Україна прощається з літом і стоїть на порозі осені. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми очікуваннями від осені-2023 у ракурсі російсько-української війни.

У Німеччині вже повсюдно розповсюджують карту – де Україна без 4 областей та Криму (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини