Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині визнали – сьогодні говорити про контрнаступ ЗСУ надто рано
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині визнали – сьогодні говорити про контрнаступ ЗСУ надто рано

Генеральний інспектор Бундесверу запевнив, що підтримка України є "найвищим пріоритетом"

11 травня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Україна справді активно готується до наступу, але умов для його початку ще немає. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив генеральний інспектор Бундесверу Карстен Брейєр після повернення з України. При цьому генерал зазначив, що не відчуває в українцях втому від війни, а лише нестримну волю закінчити її перемогою, пише видання "Handelsblatt".

У Німеччині визнали – сьогодні говорити про контрнаступ ЗСУ надто рано

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Мені пояснили, як ведеться фронтовий бій. Земля ще брудна та сира. У деяких полях ще є великі озера. Умови для всебічного наступу останніми тижнями ще не створені", — зазначив Брейєр.

Він зазначив, що після багатьох розмов та зустрічей йому стало відомо, що плани українського наступу перебувають у стадії реалізації.

Минулого тижня високопоставлені німецькі військові були в Україні, де зустрілися з командувачем армії Валерієм Залужним та міністром оборони України Олексієм Резніковим. Брейєр розповів про практичний досвід німецької військової допомоги, включаючи сучасні зенітні системи, самохідні гаубиці, а також основний бойовий танк Leopard 2.

Генеральний інспектор був спочатку у Польщі, а потім два дні в Україні. Потім він запевнив, що підтримка України є "найвищим пріоритетом".

"Я не відчував жодної втоми від війни, але майже нестримну волю не лише закінчити цю війну, а й перемогти в ній", — додав Брейєр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в очікуванні 11-го санкційного пакета проти РФ: чи є ефект від санкцій, які вже введені.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому політики, які раніше чекають, почали розгойдувати тему миротворчості – чи допоможе це РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://handelsblatt/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини