Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині натякнули, що підтримувати Україну військовим шляхом доведеться десятиліттями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині натякнули, що підтримувати Україну військовим шляхом доведеться десятиліттями

Генерал Бундесверу заявив, що військова підтримка України – це завдання на десятиліття

3 листопада 2023, 13:57 comments1410
Поділіться публікацією:

Союзники, зокрема Німеччина, рішуче налаштовані надавати військову підтримку Україні до кінця цього десятиліття і надалі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "Stuttgarter Nachrichten" зробив голова спеціального штабу допомоги Україні в Міноборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фрейдінг.

У Німеччині натякнули, що підтримувати Україну військовим шляхом доведеться десятиліттями

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Генерал-майор визнав, що в перші місяці повномасштабного вторгнення російських військ в Україну справді йшлося про те, що Київ потребує короткочасної підтримки. Але тепер все очевидніше, що підтримка має бути тривалою і союзники України до цього готові.

За словами Фрейдінга, між Києвом та ключовими союзниками у цій війні йде постійний діалог про те, як у майбутньому мають виглядати Сили оборони.

"Зрозуміло одне: військова підтримка України — це завдання до кінця десятиліття і надалі. У нашому бюджетному плануванні вже закладено кошти до 2032 року, що свідчить про нашу рішучість", — сказав Крістіан Фрейдінг.

Він наголосив, що Україні потрібна дуже велика підтримка, щоб ця країна зуміла стати міцною державою, яка здатна дати відсіч будь-якій агресії.

Фрейдинг також вважає, що цивілізовано світу разом з Україною треба продовжувати показувати, що Росія не зуміє досягти своєї мети у цій війні і Україна протримається довше, ніж РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – воювати доведеться всім: Олексій Данілов розповів, до чого готуватись.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи може посилитись допомога Україні після статті Залужного: на чому акцентував увагу генерал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини