Головна Новини Суспільство Війна з Росією У НАТО зробили заяву про терміни завершення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО зробили заяву про терміни завершення війни в Україні

Генсек НАТО Столтенберг упевнений, що Путін не відмовився від своїх цілей

10 січня 2023, 14:54 comments1637
Поділіться публікацією:

Захід має бути готовим до тривалої війни в Україні, оскільки немає ознак, що російський президент Володимир Путін відмовився від своїх початкових цілей. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг під час брифінгу.

У НАТО зробили заяву про терміни завершення війни в Україні

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

Столтенберг вкотре зазначив, що союзники не повинні недооцінювати Росію і повинні посилити підтримку України у війні якнайшвидше.

"Вони (Ред. – росіяни) продовжують мобілізацію, працюють над отриманням додаткового обладнання та техніки. І немає жодних ознак того, що президент Путін змінив мету жорстокої війни проти України", — сказав Єнс Столтенберг, додавши, що Захід має бути готовим до тривалої війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Донбас триває. За словами президента Володимира Зеленського, ЗСУ виграли в районі Соледара та Бахмута додаткові час та сили для України. Вся земля там, наголошує глава держави, у трупах російських військових. Продовжується і дипломатичний марафон, в рамках якого йдеться про посилення оборонної підтримки нашої країни. Про що говорять битви на військовому та дипломатичному фронтах з початку року? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.                                                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіян, які виїхали з Росії, кличуть на антивоєнний мітинг – чи це може розхитати ситуацію всередині РФ і зупинити війну проти України. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю зналися на ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини