Головна Новини Суспільство Війна з Росією У НАТО відреагували на повільність України під час контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відреагували на повільність України під час контрнаступу

У НАТО похвалили Україну за обережність під час контрнаступу

3 липня 2023, 15:50 comments9870
Поділіться публікацією:

Контрнаступ української армії виявився складним через протипіхотні міни та інші перешкоди, встановлені російськими військами. Проте українські військові роблять правильно, коли діють обережно і не поспішають прориватися вперед, адже головне – це життя людей, які захищають країну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Reuters".

У НАТО відреагували на повільність України під час контрнаступу

Голова Військового комітету НАТО, адмірал Роб Бауер. Фото: із відкритих джерел

"Контрнаступ — це важко. Люди ніколи не повинні думати, що це легка прогулянка. Цього ніколи не буде", — цитує "Reuters" слова глави Військового комітету НАТО, адмірала Роба Бауера.

За його словами, російські окупанти мали достатньо часу, щоб добре підготуватися до українського контрнаступу. Зміцнити свої позиції оборонними перешкодами завглибшки до 30 км. Тому ЗСУ доводиться дуже тяжко при спробі прориву російських ліній оборони.

"Ми бачили в Нормандії під час Другої світової війни, що союзникам знадобилося сім, вісім, дев'ять тижнів, щоби фактично прорвати оборонні лінії німців. Тому не дивно, що це відбувається не швидко", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю західним ЗМІ заявив, що зараз український контрнаступ йде, але він далекий від тих темпів, які хотілося б бачити не лише західним союзникам, а й самим українцям. Це відбувається тому, що ризикувати життям військових командування не збирається. Для України її люди – головна цінність та пріоритет.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ відбувається не так, як планувалося: генерал Міллі зробив заяву, в якій пояснив причини неспішного просування української армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини