Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Нацгвардії підтвердили потужний контрнаступ на Херсонщині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацгвардії підтвердили потужний контрнаступ на Херсонщині: подробиці

Деталі операції будуть оприлюднені "дещо пізніше, коли будуть результати, якими можна буде поділитися з громадськістю"

3 липня 2022, 10:00 comments3049
Поділіться публікацією:

Останнім часом надто мало інформації про те, яка ситуація у тимчасово окупованій Херсонській області, чи вдається там українським захисникам просунутися вперед чи вони тримати оборону. Так походить від того, що військова операція в розпалі і одне можна сказати точно — на сьогоднішній день вона проходить дуже успішно. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитон Старський.

У Нацгвардії підтвердили потужний контрнаступ на Херсонщині: подробиці

Херсонська область. Фото: з відкритих джерел

Військовий підтвердив інформацію про те, що ЗСУ перейшли від оборони і дуже швидко просуваються в Херсонській області. Цими днями триває успішна контрнаступна операція українських військ.

Щодо подробиць щодо того, де зараз перебувають українські захисники і які населені пункти повернуті під контроль України Старський зазначив, що про це, звичайно ж, буде публічно оголошено, але лише пізніше. Нині цього робити не можна. Щоб не давати додаткових козирів ворогові, який відступає.

"Зараз варто набратися терпіння та трохи почекати", — підсумував прес-офіцер.

Зазначимо, що українські війська йдуть вперед на херсонському напрямку також раніше підтвердили в оперативному командуванні "Південь".

Читайте також на порталі "Коментарі" — вище за всі похвали – українська авіація знищила пункти управління військ країни-агресора, склади з боєприпасами та багато техніки, відпрацювавши по всій лінії фронту: подробиці удару авіації ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що сьогодні відбувається в ОРДЛО – чого насправді домагаються окупанти, як треба діяти Україні, – експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини