Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Нацгвардії назвали напрямок, де українські військові готуються до наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацгвардії назвали напрямок, де українські військові готуються до наступу

Українські військові готуються до наступу на Херсонському напрямку

14 липня 2023, 15:55 comments5268
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують активно готуватися до наступальних дій на Херсонському напрямку. Наразі військові ведуть розвідку та б'ють по тилах окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Головного управління Нацгвардії, полковник Микола Уршалович.

У Нацгвардії назвали напрямок, де українські військові готуються до наступу

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"На Херсонському напрямку Сили оборони продовжують чинити тиск на противника, ведеться активна розвідка та вогнева поразка на всю глибину оборони противника з метою підготовки районів та рубежів для наступальних дій", — заявив полковник.

Він додав, що українські розвідники за останній період зафіксували 393 цілі противника. У співпраці з підрозділами ЗСУ та СБУ частину цілей було знищено.

Уршалович наголосив, артилеристи Нацгвардії продовжують працювати на Лиманському, Бахмутському та Оріхівському. Їм вдалося виконати 570 вогневих завдань, знешкодити понад 50 окупантів, з яких 14 – ліквідовано.

Також нацгвардійці позбавили росіян двох складів, де супротивник зберігав боєкомплекти для артилерії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ: в ISW розповіли, скільки території вдалося звільнити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини