Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МЗС України назвали головну мету щодо утримання ЗСУ Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України назвали головну мету щодо утримання ЗСУ Бахмута

Дмитро Кулеба заявив, що якщо Україна відступить, то новим Бахмутом стане інше місто.

17 лютого 2023, 14:00
Поділіться публікацією:

Багато хто не розуміє, чому українська армія витрачає такі титанічні зусилля щодо утримання контролю на Бахмуті Донецької області. Це відбувається через те, що ЗСУ намагаються не допустити, щоб чергові міста на Донеччині перетворилися на те, що сьогодні являє собою Бахмут – руїни та катастрофічні руйнування. Міністр закордонних справ України Дмитро Куліба. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова глави МЗС України в інтерв'ю "WAZ".

У МЗС України назвали головну мету щодо утримання ЗСУ Бахмута

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

"Той, хто скаржиться, що захист заявляє надто багато жертв, не повинен забувати: якщо ми відступимо, іншим містом стане новий Бахмут. Ось чому наші солдати борються за кожен квадратний сантиметр землі", — заявив Дмитро Кулеба.

Міністр висловив упевненість у тому, що українські сили утримають Бахмут.

Також, за словами українського дипломата, новий наступ РФ уже розпочався, і окупанти планують посилити інтенсивність боїв навесні.

"Але їх (Ред. — росіян) план не спрацює. За їхніми уявленнями, вони давно мали завоювати Бахмут", — висловив упевненість Дмитро Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи Росія справді перекидає авіацію до кордонів з Україною – чи є загроза.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ніщо не вказує, що повітряні об'єкти, збиті над північчю США та Канадою, мають відношення до розвідувальних програм якоїсь країни. Про це заявив голова Білого дому Джо Байден. Він також зазначив, що не має наміру вибачатися за збитий китайський аеростат, проте не бажає з Китайською Народною Республікою (КНР) другої "Холодної війни" і має намір найближчим часом поспілкуватися телефоном із головою КНР – Сі Цзіньпіном. У свою чергу китайський лідер має намір виступити з промовою у річницю вторгнення РФ в Україну. Про що говорять подібні заяви та наміри? Якими є перспективи розвитку американо-китайських відносин, у тому числі в ракурсі російсько-української війни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини