Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії

Глава МЗС РФ знову повторив кремлівську тезу про бажання переговорів із Києвом

26 липня 2022, 15:10 comments2511
Поділіться публікацією:

Росія ніколи не відмовлялася від переговорного процесу з Україною. Як передає видання "Коментарі", таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, знову повторивши кремлівську тезу про те, що Москва хоче поновити переговори, але не бачить такого ж бажання з боку Києва. Слова Лаврова цитує російське пропагандистське видання "РИА Новости".

У МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

"Бойові дії завершуються за переговорним столом, але відповіді від Києва немає", — зазначив глава російського зовнішньополітичного відомства.

Далі Сергій Лавров знову заявив, що небажання України продовжувати переговори можуть продиктувати тиск Заходу. Тому питання, чому немає переговорів між Росією та Україною, правильніше було б адресувати США.                                                                               

Варто зазначити, що останні кілька тижнів спікери Кремля активізувалися у своїх заявах про те, що Кремль налаштований на переговори, але не бачить такого ж бажання від Офісу президента України. При цьому принагідно із заявами про мирні переговори Кремль робить заяви про підготовку до анексії українських територій та виставляє Україні вимоги, які більше схожі на капітуляцію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр юстиції Денис Малюська детально пояснив, чому російсько-українські переговори поставлені на паузу і немає їх перспектив з розморожування. Міністр заявив, що Росія фактично вимагає капітуляції від України.

Також видання "Коментарі" писало – в СБУ розкрили плани РФ щодо захоплених територій: яку область хочуть анексувати першою і коли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини