Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВС зробили попередження для ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС зробили попередження для ухилянтів

У МВС показали, як знаходять ухилістів, які бажають втекти за кордон

8 серпня 2023, 15:30 comments3665
Поділіться публікацією:

У Міністерстві внутрішніх справ України зробили заяву для чоловіків, які ухиляються від мобілізації та намагаються бігти за кордон, наголосивши, що не радять грати у "хованки" з прикордонниками. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба МВС України в Телеграм.

У МВС зробили попередження для ухилянтів

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

На відеоролику, опублікованому МВС, показали, як прикордонники виявляють "ухилянтів", які намагаються незаконно виїхати за кордон, щоб уникнути мобілізації. На відео прикордонники знаходять чоловіків, які сховалися у багажному відділенні автомобіля.

"Не радимо ухилистам грати у "хованки" з нашими прикордонниками", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема корупції українських військкомів, яка стала на повний зріст після скандалу зі стрімким збагаченням під час війни начальника (тепер уже колишнього) Одеського обласного територіального центру комплектування (ТЦК) Євгена Борисова, продовжує набирати обертів. Так, цього тижня представники ДБР викрили запорізького військкома, який нараховував "бойові" премії своєму оточенню та сприяв членам кримінального угруповання. Також затримано начальника Голосіївського військкомату Києва, який був учасником схеми переправки військовозобов'язаних через кордон. Про що говорять результати полювання на нечистих на руку військкомів? Які висновки має зробити українське суспільство? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи потрібно посилювати мобілізацію і карати тих, хто від неї ухиляється: результати соцопитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mvs_ukraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини