Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВС розповіли, скільки українцям ще потрібно потерпіти, щоб розпочати з Росією переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, скільки українцям ще потрібно потерпіти, щоб розпочати з Росією переговори

Попереду у нас дуже тяжкі кілька місяців

20 грудня 2022, 10:30 comments2365
Поділіться публікацією:

Україні ще варто подолати кілька важких місяців у війні із російськими загарбниками. Але після цього Кремлю нічого іншого не залишиться. Окрім як погоджуватися на переговори без попередніх умов та ультиматумів. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

У МВС розповіли, скільки українцям ще потрібно потерпіти, щоб розпочати з Росією переговори

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник глави МВС зазначив, сьогодні немає жодного приводу порушувати тему закінчення війни. Час справді ще не настав.

"В принципі, жодної моделі переговорів немає, тому що росіяни вважають, що за допомогою мобілізації та якимось їхнім "замислам" вони зможуть зламати хід війни, а тому вважають, що ще рано сідати за стіл переговорів. Тому, вважаю, ще буде попереду у нас дуже важкі кілька місяців, але після цього росіяни просто змушені будуть сідати за стіл переговорів", — вважає Денисенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні, 20 грудня , виповнюється 300 днів з початку широкомасштабного російського вторгнення. Які основні висновки можна зробити на цьому етапі? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 19 грудня росіяни влаштували чергову атаку на Україну за допомогою іранських дронів. Постраждала, зокрема, Київська область. На власне фронті "спека" — в Донецькій області, особливо в районі Бахмута. Тоді як на півдні (Запорізька область, Херсонська) ми, за словами президента Зеленського, зменшуємо потенціал російської армії. Чи варто чекати до кінця року якихось переміщень у війні на землі та в повітрі, а також у дипломатичних, політичних, економічних ударах по країні-агресору? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини