Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВС пояснили останню риторику Путіна про війну, яка буде тривалою
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС пояснили останню риторику Путіна про війну, яка буде тривалою

Останнім часом від російського диктатора Володимира Путіна дуже часто лунають заяви про війну в Україні та її терміни.

10 грудня 2022, 14:40
Поділіться публікацією:

Нещодавні заяви російського президента Володимира Путіна про війну спрямовані виключно на власний електорат – громадян РФ. Оскільки кремлівська влада намагається пояснити своєму народу, чому так звана "спецоперація" вже давно прострочена в часі, коли вона має бути завершена, до того ж, самі росіяни не розумію справжньої мети війни. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на радника міністра внутрішніх справ Вадима Денисенка в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У МВС пояснили останню риторику Путіна про війну, яка буде тривалою

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Цю конкретну заяву Путіна потрібно дивитися суто в контексті його попередніх слів про те, що "війна буде тривалою". Як тільки він це сказав, відразу почався шквал критики в коментарях до новин про це. Рівно на другий день Пєсков був змушений завуалювати це і заявив, що "війна дуже незабаром завершиться, якщо цього захоче Зеленський", — заявив Денисенко.

За його словами, у багатьох росіян виникає питання: "чому війна затягується?" Розуміючи це, Кремль не може знайти чіткої відповіді – чому немає перемог, чому немає точки у війні? У Путіна намагаються в цьому звинуватити Київ, який нібито відмовляється сідати за стіл переговорів з огляду на ті реалії, які є.

"Зараз вони вирішили розширити список тих, хто "відповідальний" за затягування війни і почали говорити про Францію та Німеччину, а завтра у них може бути і весь світ. Тому що, на їхній погляд, вони воюють "не проти України", а проти "колективного Заходу", – резюмував Денисенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 290-ту добу з початку широкомасштабної російської агресії: які висновки – перспективи завершення війни .

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна не отримає від Польщі системи ППО Patriot, які пропонують поляки Німеччини. Польська влада розмістить дані ЗРК на своїй території, висловлюючи при цьому розчарування позицією офіційного Берліна. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" цю ситуацію, а також загалом питання постачання Україні озброєнь для відображення російської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини