Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Москві знову затримали вильоти літаків – скаржаться на атаку БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві знову затримали вильоти літаків – скаржаться на атаку БПЛА

У столиці РФ затримуються вильоти літаків

7 жовтня 2023, 07:45 comments1217
Поділіться публікацією:

Російські сили ППО нібито відбили атаку безпілотника, що летів на Москву. Фахівці екстрених служб працюють на місці події. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали.

У Москві знову затримали вильоти літаків – скаржаться на атаку БПЛА

Літаки. Фото: із відкритих джерел

Вночі 7 жовтня російська ППО нібито знищила безпілотник в Істринському міському окрузі. Зазначається, що БПЛА тримав курс на Москву, але окупанти вчасно зуміли запобігти цій атакі.

Попередньо на місці падіння уламків руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.

Вже традиційно росіяни оголосили в Москві план "Килим" — поставивши на паузу роботу найбільших аеропортів Внуково та Шереметьєво. Через це десятки рейсів довелося зрушити у часі. Точно підтверджено, що змінено час вильоту щонайменше дев'ять літаків. Два взагалі довелося скасувати. Згодом стало відомо, що до цих 9 літаків, виліт яких затримали, додали ще 8.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня явно почастішали, а у вересні та жовтні продовжилися атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить війна безпілотників – до чого готуються Україна та Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини