Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Москві зіткнулися з проблемами захисту аеропортів від БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві зіткнулися з проблемами захисту аеропортів від БПЛА

Керівництво аеропортів окупантів «в паніці», у Росії не можуть закупити спецобладнання для захисту від безпілотників

31 травня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на РосЗМІ.

У Москві зіткнулися з проблемами захисту аеропортів від БПЛА

Авіація Росії. Фото з відкритих джерел

Представники декількох авіавузлів повідомили про проблеми із покупкою технічного обладнання для безпеки в аеропортах, у зв’язку з "можливими" атаками БПЛА. Придбання "захисних установок" неможливе, через необхідність визначення порядку їх сертифікації та встановлення.

"Регіональна влада зараз формує штаби, до складу яких входять ФСБ, Росгвардія та інші органи. Вони формуватимуть списки критично важливої інфраструктури, яка обов'язково підлягає оснащенню засобами боротьби від БПЛА. До прикладу, аеропортів. Оператори ж авіавузлів кажуть, що вони не мають жодного припису про можливість застосувати той чи інший засіб", — жаліється гендиректор компанії "Юмірс" Андрій Клюєв.

З такою ж проблемою стикнувся і директор аеропорту Пензи Юрій Осколков. Водночас, у калінінградському Храброво заявили про очікування від Росавіації рекомендацій та сертифікованих безпекових установок. А у аеропорту Внуково, здійснюють заходи, аби "безпечно було на землі". Над цим працюють служби транспортної та авіаційної безпеки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Даніловзвернувся до Кадирова: яку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов закликав самопроголошеного главу Чечні Рамзана Кадирова мститися Путіну, а не залякувати українців.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, — The Times Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб. Як заявив боєць легіону з позивним "Цезар", їх наступальні дії на російському кордоні продовжуватимуться, допоки їх сила не зросте настільки, аби атакувати Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини