Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов звернувся до Кадирова: яку заяву зробив секретар РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов звернувся до Кадирова: яку заяву зробив секретар РНБО

Олексій Данілов закликав самопроголошеного главу Чечні Рамзана Кадирова мститися Путіну, а не залякувати українців

31 травня 2023, 11:10
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Twitter секретаря РНБО.

Данілов звернувся до Кадирова: яку заяву зробив секретар РНБО

Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

У такий спосіб, Данілов відповів на страшилки Кадирова відплатити за атаку дронів на Росію. Самопроголошений глава Чечні  доєднався до кремлівських пропагандистів й підтримав наратив,  що за цими атаками "стоїть Україна", після ж — закликав "не церемонитися" з обстрілами у відповідь.

Натомість, секретар РНБО нагадав Кадирову, що це не українці напали на його рідний край і знищили тисячі чеченців. А саме путінський режим і росіяни вбили безневинних чеченських жінок й дітей. Відтак, самопроголошеному лідеру Чечні варто мститися Путіну та його оточенню.

"Кадирову варто мститися Москві й особисто Путіну, а не погрожувати Україні. Це росіяни вбивали та нищили чеченців. Це росіяни принесли на чеченську землю століття рабства, тисячі вбитих і закатованих жінок і дітей, знищенні міста і спаплюжені могили предків", — написав Данілов.

Секретар Ради національної безпеки та оборони також наголосив, що українська держава не причетна до військових дій в Грозному, коли російські танки знищували усе вщент.

"Не українці танками зрівнювали з землею Грозний разом з його мирними жителями, це були російські танки. Народ Чечні про це пам'ятає, а тим, хто забув, час згадати!", – підсумував секретар РНБО.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, — The Times Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Скільки біженців з України планують залишитися у Польщі: результати соціологічного дослідження Додому з Польщі, мають намір повернутися у ближчій чи довшій перспективі 62% українців, серед них і довоєнні мігранти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини