Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Москві відреагували на заклики залишити Запорізьку АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві відреагували на заклики залишити Запорізьку АЕС

У Кремлі хочуть продовжити спілкування щодо ситуації на Запорізькій АЕС із МАГАТЕ

18 листопада 2022, 14:44 comments5169
Поділіться публікацією:

На вимоги припинити окупацію Запорізької АЕС у Кремлі заявили, що продовжать діалог із Міжнародним агентством з атомної енергії. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Москві відреагували на заклики залишити Запорізьку АЕС

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

"Ми продовжимо наше спілкування з МАГАТЕ" – лаконічно заявив рупор Кремля.

При цьому Дмитро Пєсков не уточнив, чи Росія готова виконати заклики припинити окупацію ядерних об'єктів України.

Варто уточнити, що цьому передувала подія, яка сталася 17 листопада, коли Рада керуючих МАГАТЕ, що складається з 35 країн, ухвалила третю резолюцію з початку повномасштабної війни в Україні, в якій закликала Росію припинити всі дії на українських ядерних об'єктах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час звернення до українців Володимир Зеленський, серед іншого, торкнувся питань ракетних ударів рашистів по українській енергосистемі, продовження зернової угоди, вироку вбивцям, які знищили малайзійський "Боїнг" у небі над Донбасом у 2014 році. За словами Зеленського, тільки повний захист українського неба вбереже і нашу країну, і Європу від багатьох можливих ескалацій російської агресії і точно спонукатиме росію до справжнього припинення війни. Чому світ після стільки явних злочинів проти людства, які вчинила Росії, не може закликати агресора до реальної відповіді та надати Україні таку допомогу, яка дозволить швидше перемогти у цій війні? Чи немає відчуття, що нас ведуть до переговорів, смертельно небезпечних для України як держави? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини