Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони зробили нову заяву про контрнаступ, згадавши соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони зробили нову заяву про контрнаступ, згадавши соцмережі

Заступник міністра попросила українців не втрачати віри у ЗСУ, наголосивши, що плани люблять тишу

6 червня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр наголосила, що про контрнаступ Сил оборони України не оголошуватимуть публічно. Тому всі заяви, які прозвучали раніше, не можуть бути анонсом наступу української армії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написала заступник міністра оборони Ганна Маляр. 

У Міноборони зробили нову заяву про контрнаступ, згадавши соцмережі

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Плани люблять тишу. Наступ розпочнеться не в соцмережах", — написала Маляр.

Заступник міністра опублікувала відеоролик, у якому соцмережі мерехтять повідомленнями про танки, літаки та словами "почалося".

Зазначимо, радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван позитивно оцінив перспективи майбутнього контрнаступу Сил оборони України. Тим часом Міноборони РФ повідомляє про те, що ЗСУ вже нібито розпочали великомасштабний наступ на п'яти ділянках фронту на "Південно-Донецькому напрямку", де, за версією російської пропаганди, не мали успіху. У свою чергу, СтратКом ЗСУ попереджає, що росіяни найближчим часом "розповсюджуватимуть недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрями і втрати української армії, навіть якщо контрнаступу і немає". Довіряти закликають лише зведенням Генштабу та офіційним спікерам Сил оборони. Як оцінюєте інформаційні битви навколо підготовки (чи вже не лише підготовки) наступальних дій ЗСУ? Як себе виявили різні сторони, про що це говорить? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому знову активізувалися розмови про переговори України та РФ – до чого все це призведе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/817
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини