Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, як окупанти навчають українських дітей "любити Росію"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, як окупанти навчають українських дітей "любити Росію"

Загарбники посилюють примусове насадження російської агресивної ідеології

20 квітня 2023, 17:20 comments1297
Поділіться публікацією:

Російські окупанти відправляють дітей із тимчасово окупованих територій до таборів у Криму, де насаджують їм російську ідеологію. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони розповіли, як окупанти навчають українських дітей "любити Росію"

Підлітки у футболках з написом Росія. Фото: із відкритих джерел

"На тимчасово окупованих територіях України окупанти посилюють примусове насадження російської агресивної ідеології. Особлива увага приділяється молоді. Зокрема, розпочато потужну пропагандистську кампанію з добровільної відправки школярів з тимчасово окупованих українських територій у спеціально обладнані лагері".

За її даними, у цих таборах передбачається проживання дітей у "спартанських умовах та проведення з ними інтенсивних заходів так званого військово-патріотичного виховання" під керівництвом військовослужбовців збройних сил Російської Федерації.

Батькам, які відмовляються відправляти своїх дітей до таких таборів, росіяни погрожують, що скоро всіх школярів відправлятимуть до Криму у примусовому порядку, зазначила Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого боїться Сеул — чи є шанси, що південнокорейська зброя таки опиниться в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російські загарбницькі війська протягом доби вдарили Україною 26 дронами-камікадзе типу "Шахед-136". Генштаб ЗСУ повідомив, що 21 із них збито силами української ППО. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що збільшенням атак за допомогою "Шахедів" росіяни намагаються компенсувати нестачу точних ракет. Чи є панацея від атак дронів та взагалі дистанційних ударів з боку окупантів? Як змінилася тактика росіян у цьому сенсі? Що можемо протиставити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/661
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини