У Міноборони розповіли про помсту Росії за удар по штабу ЧФ

У Міноборони України вважають, що удар по готелю в Одесі - це жалюгідна спроба відплати за атаку по штабу ЧФ

Російські ракетні та дронові удари біля морвокзалу в Одесі – це жалюгідна спроба окупантів відплати за українську атаку по штабу Чорноморського флоту у Севастополі. Як передає портал "Коментарі", такого висновку дійшли в Міністерстві оборони.

"Цієї ночі російські ракети потрапили по готелю в Одесі. Жадібна спроба відплати за наш успішний удар по штабу російського флоту в Севастополі", - зазначили у відомстві.

Зазначимо, війська країни-агресора цієї ночі атакували Одеську область "Шахедами", ракетами "Онікс" та "Калібр". Українська ППО збила всі дрони та більшість ракет, але внаслідок влучення постраждала припортова інфраструктура.

У той же час сьогодні стало відомо, що внаслідок прицільного удару по штабу Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі загинуло 34 офіцери. Також у ході спецоперації в Криму було ліквідовано командувача Чорноморського флоту РФ.

Читайте на порталі "Коментарі" - Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить те, що відбувається останнім часом у Криму? Чи можуть такі удари змусити Кремль йти на конструктивні переговори – чи змусити якусь із веж піти проти тих, хто хоче продовжувати війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.