Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, на що перейшов ворог після невдалих спроб захопити Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, на що перейшов ворог після невдалих спроб захопити Бахмут

Ганна Маляр заявила. що ворог не може захопити Бахмут і намагається оточити Авдіївку

1 квітня 2023, 11:35 comments2055
Поділіться публікацією:

Російські окупанти ведуть наступ одночасно на чотирьох напрямках, але переважно без успіху. Противник неспроможна захопити Бахмут. Тому росіяни зараз концентрують основні зусилля, щоб оточити Авдіївку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника міністра оборони Анни Маляр у Телеграм.

У Міноборони розповіли, на що перейшов ворог після невдалих спроб захопити Бахмут

Ганна Маляр. Фото: Фейсбук Ганни Маляр

"Якщо простою мовою підсумувати зведення, то ситуація на Сході в районах ведення оборонної операції залишається досить складною", — заявила Ганна Маляр.

За її словами, Росія проводить основні наступальні дії одночасно на чотирьох напрямках, а саме: Лиманському, Бахмутському, Мар'їнському та Авдіївському.

Ганна Маляр наголосила, незважаючи на те, що агресор кидає в бої все нові й нові сили, переважно все це не має жодного результату. Єдиним результатом є те, що втрати ворога зростають.

Найбільші зусилля зосереджують на встановленні контролю над Бахмутом, намагаються просуватися до центральної частини міста, на окремих ділянках мають незначні змінні успіхи. Але захопити місто не може. оточити місто та блокувати шляхи постачання”, — розповіла Ганна Маляр.

Крім того, заступник міністра додала, що бої тривають у Білогорівці та Мар'їнці.

Зазначимо, аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що українські захисники змогли відновити свої позиції навколо Бахмута Донецької області. Втім, російських загарбників не так просто вибити із самого міста, куди вони зайшли раніше. Тут вони мають невеликий поступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ймовірність цьогорічної перемоги України: у США зробили тривожну заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/604
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини