Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, чи почали ЗСУ відступати із Соледара
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, чи почали ЗСУ відступати із Соледара

Українські бійці у Соледарі намагаються втримати оборону, про вівод військ з міста не йдеться

13 січня 2023, 10:00 comments3708
Поділіться публікацією:

Ніч у Соледарі на Донеччині була дуже тривожною – українські захисники намагаються утримати оборону, тривають запеклі бої. Ворог кинув усі свої сили на взяття міста та не припиняє штурм. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram розповіла заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

У Міноборони розповіли, чи почали ЗСУ відступати із Соледара

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

"Ніч у Соледарі була гарячою, тривали бої. Ворог кинув чи не всі основні сили на донецький напрямок та підтримує високу інтенсивність наступу", — зазначила Ганна Маляр.

Водночас вона наголосила, що українські військові "сміливо намагаються утримати оборону" і не здають своїх позицій. Про виведення військ із міста поки що не йдеться. Оборона населеного пункту продовжується.

Ганна Маляр додала, що настав "складний етап війни", але немає жодних сумнівів, що Україна його пройде і безперечно переможе.

Зазначимо, що при цьому в Інституті вивчення війни мають дещо іншу інформацію. Американські аналітики відзначили, що є велика ймовірність того, що російським військам все ж таки вдалося взяти під свій контроль більшу частину Соледара Донецької області, але говорити про те, що тепер Росії вдасться оточити Бахмут зарано.

Читайте також на порталі "Коментарі" – кого Кремль кинув на штурм Соледара – чому вирішив послабити атаки на Бахмут. Видання "Коментарі" разом з експертами розбиралося у питанні.                                                                                          

Раніше "Коментарі" писали – колишній британський розвідник назвав ім'я наступника Володимира Путіна, який зараз воює проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/501
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини