Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони Росії розповіли, як помстилися Україні за удар по Макіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Росії розповіли, як помстилися Україні за удар по Макіївці

Росія визнала терористичний удар по Краматорську, цинічно заявивши про "помсту за Макіївку"

8 січня 2023, 15:54 comments3926
Поділіться публікацією:

Міноборони країни-агресора фактично визнало терористичний удар по Краматорську на Донеччині в ніч на неділю, 8 січня. В оборонному відомстві заявили, що саме так вони бачать "відплату" за удар за місцем дислокації російських мобілізованих у тимчасово окупованій Макіївці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони РФ.

У Міноборони Росії розповіли, як помстилися Україні за удар по Макіївці

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

"У відповідь на удар у перші хвилини січня за пунктом тимчасової дислокації російських військовослужбовців у населеному пункті Макіївка реалізовано операцію відплати. Протягом доби було розкрито пункти тимчасової дислокації українських військовослужбовців у Краматорську", — йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ стверджують, що "знайшли" у будівлях гуртожитків училищ — №28 понад 700 військових та у гуртожитку №47 — понад 600.

Крім того, при тому, що гуртожитки не використовувалися як місця дислокації ЗСУ, там нібито "знищено понад 600 військових".

Варто зазначити, що вночі в Краматорську пролунали гучні вибухи. Пізніше глава Донецької області підтвердив, що окупанти після опівночі завдали семи ракетних ударів по Краматорську і два — по Костянтинівці.

Коментуючи обстріли Донецької області за добу, Кириленко зазначив, що вночі росіяни вели обстріли на різних ділянках лінії фронту Донецької області та били по відносному тилу. Атаковані Краматорськ, Костянтинівка, Курахове, Авдіївка, відомо про одного загиблого та пораненого.

Читайте на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи є у Москви союзники у війні — що для РФ означатиме крах путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/190726
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини