Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ відреагували на вибухи на аеродромі "Енгельс"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ відреагували на вибухи на аеродромі "Енгельс"

Міноборони РФ заявляє про загибель військових через вибух на аеродромі "Енгельс"

26 грудня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони РФ заявляють, що вибух на аеродромі стратегічної авіації Енгельс Саратовської області вночі 26 грудня стався через збиток українського безпілотника засобами ППО. Падіння уламків призвело до загибелі трьох військовослужбовців. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву Міноборони Росії у Телеграм.

У Міноборони РФ відреагували на вибухи на аеродромі "Енгельс"

Вибух у російському Енгельсі. Фото: з відкритих джерел

В оборонному відомстві країни-агресора знайшли пояснення того, що сталося. Повідомляється, що кошти ППО у понеділок "збили на малій висоті під час підльоту до військового аеродрому "Енгельс" Саратовської області український безпілотник". Зазначається, що трьох російських військових, які перебували на аеродромі, не вдалося врятувати. Але літаки стратегічної авіації Росії не постраждали. На підтвердження своїх слів оборонне відомство жодних фото з місця події не опублікувало.                                                                                                                                    

Як завжди, це викликало хвилю обурення в соцмережі, адже знову не спрацювала вчасно російська система ППО. Український безпілотник подолав відстань близько 800 км.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ракет 70 полетить: в Офісі президента підтвердили інформацію, що росіяни активно готуються до нових ударів по Україні, атака може відбутися найближчими днями.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нічний приліт на аеродромі ВКСРФ в Енгельсі – є загиблі та поранені. Містяни перелякалися від нічних вибухів, але влада поспішила заспокоїти росіян, зазначивши, що паніки ніякої немає і все під контролем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/189783
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини