Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ розповіли, чому продовжують завдавати ударів по Одесі та Миколаєву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ розповіли, чому продовжують завдавати ударів по Одесі та Миколаєву

У Міноборони РФ назвали атаку на Одесу та Миколаїв ударами відплати

20 липня 2023, 14:50 comments2778
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Міноборони РФ вкотре підтвердило військовий злочин, який був виконаний за наказом путінського режиму. У відомстві Сергія Шойгу відзвітували про те, що вночі 20 липня російські війська продовжили завдання "ударів відплати" по мирними українським містам.

У Міноборони РФ розповіли, чому продовжують завдавати ударів по Одесі та Миколаєву

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони РФ заявляють, що високоточною зброєю завдали удару нібито "по цехах виробництва та місцям зберігання безекіпажних катерів у районах міста Одеса та Іллічівськ Одеської області".

Крім того, йдеться у звіті окупантів, у районі міста Миколаїв було завдано ударів по об'єктах паливної інфраструктури та складах боєприпасів ЗСУ. У Міноборони країни-агресора традиційно відзвітували, що цілі ударів досягнуто, всі призначені об'єкти вражені.

Зазначимо, за інформацією мера Миколаєва Олександра Сенкевича, внаслідок нічного удару російських військ по Миколаєву постраждали 18 осіб, з них 9, у тому числі 5 дітей – госпіталізовані, 2 людей вдалося врятувати з-під завалів. Що стосується удару ворожих військ по Одесі, то, за інформацією голови Одеської ОВА Олега Кіпера, внаслідок удару є руйнування і виникла пожежа, постраждали 2 особи. Їх госпіталізували до однієї з медустанов Одеси.

Російська окупаційна армія також 19 липня масово атакувала Україну ракетами та дронами. Найбільші руйнування зазнали Одеса та область.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що з контрнаступом ЗСУ – чому наприкінці липня Україні доведеться ухвалювати важкі рішення. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини