Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ цинічно вихваляються ударами по Україні: у ОП відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ цинічно вихваляються ударами по Україні: у ОП відповіли

У Кремлі, як і раніше, не приховують свого захоплення від вбивства мирних громадян України

28 квітня 2023, 12:32
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Міноборони країни-агресора цинічно радіють ракетним ударам по Україні. В офісі президента на це відповіли.

У Міноборони РФ цинічно вихваляються ударами по Україні: у ОП відповіли

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Мінвбиства РФ радіє, що потрапило до житлового будинку ракетою та вбило цивільних людей. Очевидна неадекватність і закомплексованість цілої нації терористів та вбивць", — написав глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Зазначимо, що перед цим Міністерство оборони Росії опублікувало зображення запуску ракети за підписом "Точно в ціль".

Примітно, що на фото зображено запуск ракети "Іскандер-К". Її, як пояснювали у Повітряних силах ЗСУ, важко виявити.

Зазначимо, росіяни збільшили кількість нічних ракетних ударів по Україні. У ніч на 27 квітня вдарили по житловій багатоповерхівці у Миколаєві. У ніч на 28-е атакували понад 20 ракетами низка міст України. На Київщині вдалося відбити удари, а в Умані та Дніпрі є жертви. Про що говорять ракетні удари, що почастішали? Чим ми можемо відповісти? Чому Захід не дає нам ВСЬОГО, щоб добити агресора та убезпечити наше небо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Парламентська Асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила резолюцію, в якій визнала геноцидом депортацію українських дітей та дорослих на територію росії. За словами президента України Володимира Зеленського, відомі дані 20 тисяч дітей, вивезених та розпорошених по Росії. Але таких дітей може бути набагато більше, запевняє він. Що означає ця резолюція? Чи справді вона допоможе притягнути Росії, її керівника, а також самопроголошеного президента Білорусі (Лукашенка, як і Путіна, визнали причетним до цього геноциду), до відповідальності? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини