Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ цинічно прокоментували ракетний обстріл України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ цинічно прокоментували ракетний обстріл України

Міноборони Росії цинічно назвало ракетну атаку по Україні "відповіддю за Брянськ"

9 березня 2023, 14:04
Поділіться публікацією:

Вже традиційно, як це було і раніше, окупанти знайшов виправдання черговому ракетному терору по Україні. Удари по цивільній інфраструктурі в Міноборони РФ трактують як так звану "помсту за теракт у Брянській області". Як повідомляє видання "Коментарі", відповідна заява з'явилася на офіційних ресурсах Міноборони РФ.

У Міноборони РФ цинічно прокоментували ракетний обстріл України

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

"У відповідь на терористичні акції у Брянській області Збройними Силами Російської Федерації завдано масованого удару відплати", — йдеться у повідомленні.

Також у Міноборони країни-агресора визнали, що під час атаки проти мирних міст України використали гіперзвукові ракети "Кинжал" і зухвало додали, що "мети удару відплати було досягнуто".                                             

Росіяни звітують про нібито поразку об'єктів української військової інфраструктури у той час, як від сьогоднішніх ударів знову страждала українська енергетика.

Зазначимо, у ніч на 9 березня росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. По різних містах було випущено 81 ракету, причому вперше це була така різноманітність, включаючи шість ракет "Кинжал". Про що говорить це ракетне божевілля? Чи випадково це сталося після від'їзду з Києва генсека ООН? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на промову Зеленського під час зустрічі з генсеком ООН російські окупанти відповіли ракетними ударами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вдарили по трьох теплоелектростанціях в Україні: де люди можуть залишитися без тепла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини