Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони просять українців не спекулювати на темі Соледара: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони просять українців не спекулювати на темі Соледара: що відбувається

У Міноборони закликають українців не розповсюджувати недостовірну інформацію, бої за Соледар продовжуються

16 січня 2023, 08:12
Поділіться публікацією:

Останнім часом в інформаційному просторі надто багато неперевіреної інформації про те, що відбувається у Соледарі, де саме точаться бої, чи взято місто окупантами. Ця інформація від недостовірних джерел лише шкодить українським захисникам, які неймовірними зусиллями стримують настання ворога. Як передає видання "Коментарі", про це в Facebook написала заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

У Міноборони просять українців не спекулювати на темі Соледара: що відбувається

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

"Зараз багато хто намагається використати високий інтерес до теми боїв за Соледар та встигнути заробити на ній популярність чи гроші", — зазначила Ганна Маляр.

Заступник міністра закликала не поширювати інформацію про переміщення, рух, розташування українських військових, адже це завдає шкоди "нашій обороні".

"Якщо хтось оприлюднить несанкціоновано інформацію про те, куди зайшли наші війська, звідки перемістилися, де фізично перебувають — це працює на ворога та шкодить нашим захисникам", — йдеться у замітці заступника міністра.

Вона зазначила, що коротко охарактеризувати ситуацію у Соледарі можна фразою: "Якщо простою мовою – точаться бої". Ніхто не каже зараз, що лінія фронту змінилася і ЗСУ відійшли назад, за кожний ментр української землі боротьба триває.

Ганна Маляр наголосила, що оприлюднити інформацію про бойові дії "мають право лише зазначені особи та спеціально уповноважені особи Міноборони та Генштабу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, чим і коли Росія віддячить Ірану за постачання дронів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — "Вісь зла" зміцнюється і продовжить допомагати Путіну: що може стати на заваді цьому – які ризики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини