Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони прокоментували можливість загострення на 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони прокоментували можливість загострення на 9 травня

Ганна Маляр заявила, що ймовірність загострення буде завжди без прив'язки до дат.

8 травня 2023, 09:20 comments2447
Поділіться публікацією:

Імовірність посилення російської агресії не залежить від дати і можлива доти, доки триває війна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

У Міноборони прокоментували можливість загострення на 9 травня

Міноборони України Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра зазначила, що неможливо на 100% затверджувати чи спростувати, чи буде загострення на 9 травня.

"Вірогідність загострення буде завжди, незалежно від дати, доки триватиме війна. Те, що росіяни люблять дати та історичні паралелі — так. Але вже було чимало історичних та святкових дат, до яких вони "не загострилися", — сказала Ганна Маляр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема майбутнього українського контрнаступу продовжує активно підігріватися різними речниками та ЗМІ. Американське видання Washington Post навіть розробило шість можливих сценаріїв того, як діятимуть ЗСУ. Про що говорить така пильна, навіть настирлива увага до теми, явно не призначеної для широкого обговорення? Як слід поводитись у цій ситуації вищому військово-політичному керівництву України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у тимчасово окупованому Криму вранці 6 травня пролунали чергові вибухи. Останнім часом "бавовна" на півострові явно посилилася. Постійний представник президента в АРК Таміла Ташева повідомила, що кілька західних політиків застерігають Україну щодо її планів щодо деокупації Криму. Мовляв, це нібито може призвести до ядерної війни. Про що говорить те, що відбувається зараз у Криму та навколо нього? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/709

Новини