Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони показали двобій українських танкістів та протитанкістів Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони показали двобій українських танкістів та протитанкістів Росії (ВІДЕО)

26 березня 2023, 17:50
Поділіться публікацією:

Українські танкісти зійшлися у двобої та нанесли втрати протитанкістами російської армії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Міноборони України.

У Міноборони показали двобій українських танкістів та протитанкістів Росії (ВІДЕО)

Двобій українських танкістів та російських протитанкістів (фото з відкритих джерел)

"Двобій танкового екіпажу 30 ОМБр з ворожими протитанкістами. Для останніх — без варіантів. Україна переможе!" — запевняють військові.

Внаслідок двобою  протитанкісти Росії зазнали значних втрат.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що військовий аналітик пояснює, чому Бахмут є важливим для контрнаступу ЗСУ. Військовий аналітик та морський офіцер Андерс Нільсен розповідає, чому для України утримання Бахмута є ключовим для вдалого контрнаступу через кілька місяців. Також Нільсен пояснює, як нетерплячий Путін допоміг українській армії створити передумови для успішної атаки.

Військовий аналітик Андерс Нільсен з Данського королівського коледжу оборони вважає, що для вдалого контрнаступу ЗСУ, українська армія мала виснажити російські військові сили. Що в принципі вдалось зробити через нетерплячість Путіна. Російський диктатор наказав своїм генералам атакувати та йти вперед. Таким чином перебуваючи в обороні українські сили мали краще становище.

Також "Коментарі" інформували про те, що Путін зробив заяву про західні танки. Путін дав інтерв'ю російським пропагандистам, у якому він поставив під сумнів здатність західної промисловості забезпечити постачання мільйона снарядів ЗСУ. Крім того, він спробував налякати Україну та західних союзників танковою потужністю Росії. При цьому диктатор опосередковано визнав "снарядний голод" у ЗС РФ, говорячи про запровадження лімітів на витрати снарядів у армії Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини