Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мінобороні похвалилися кадрами з "народного супутника"(ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінобороні похвалилися кадрами з "народного супутника"(ФОТО)

У Міноборони зазначили, що курити у громадських місцях заборонено, натякаючи на можливі інциденти на Кримському мосту

19 серпня 2022, 22:49
Поділіться публікацією:

В суспільстві вже другу добу активно обговорюють новину про те, що українці придбали для Збройних сил України власний супутник. Тож в оборонному відомстві вирішили похвастатися знімками та заодно потролити російських окупантів. Відповідні світлини з'явилися у Twitter Міністерства оборони України.

У Мінобороні похвалилися кадрами з "народного супутника"(ФОТО)

Міноборони похвалились народним супутником ( фото: twitter.com/DefenceU)

У Міноборони зазначили, що громадяни України зібрали на супутник для ЗСУ 20 мільйонів доларів. Тож у відомстві натякнули, що незабаром цей супутник може побачити дим над Кримським мостом.

"Ми бачимо вас. Громадяни України зібрали 20 мільйонів доларів, щоб подивитися, як російські загарбники безтурботно палять на незаконному Керченському місті. Як відомо, в Україні куріння в громадських місцях заборонене", -  написали у Міністерстві оборони України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що показали супутникові знімки з аеродрому з біля Джанкоя. В тимчасово окупованому Криму, 16 серпня, біля Джанкоя здетонував склад з боєприпасами на військовому аеродромі. Відтак з'явилися супутникові знімки після вибухів. Про це повідомляє  журналіст проєкту "Схеми" Кирила Овсяного в Twitter. Він повідомив, що супутникові знімки складу з боєприпасами після вибухів опублікувала компанія Planet.


 Також "Коментарі" писали про те, що Данілов зробив заяву щодо Криму. Питання демілітаризація та деокупації Криму – це не тема для розмов на майбутнє, а питання, яке стоїть на порядку денному сьогодні. Таку заяву у себе в Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов. Секретар РНБО також звернувся до колаборантів у Криму із закликом не посилювати собі ситуацію та спробувати пом'якшити собі вирок. Це, за словами Данилова, можна зробити, якщо піти на співпрацю з українською владою, вказавши ВСУ точне розташування військових об'єктів країни-агресора в Криму.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини