Головна Новини Суспільство Війна з Росією Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова: Данілов зробив заяву щодо Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова: Данілов зробив заяву щодо Криму

Секретар РНБО заявив, що кримські колаборанти можуть пом'якшити судовий вирок, надавши цінну інформацію Силам оборони про військові об'єкти та техніку на території АРК

19 серпня 2022, 15:43
Поділіться публікацією:

Питання демілітаризація та деокупації Криму – це не тема для розмов на майбутнє, а питання, яке стоїть на порядку денному сьогодні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова: Данілов зробив заяву щодо Криму

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО також звернувся до колаборантів у Криму із закликом не посилювати собі ситуацію та спробувати пом'якшити собі вирок. Це, за словами Данилова, можна зробити, якщо піти на співпрацю з українською владою, вказавши ВСУ точне розташування військових об'єктів країни-агресора в Криму.

За словами Олексія Данілова, Крим – така сама територія України, як інші міста, які сьогодні в окупації. Тому на порядку денному стоїть питання про демілітаризацію, а також про деокупацію кримського півострова. У цьому можуть сприяти кримські колаборанти, якщо вчасно одумаються.

Варто зазначити, що раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Україна може розглянути на переговорах з Росією лише одне питання – повне відновлення територіальної цілісності країни в тих межах, що були у 1991 році, включаючи Крим та Донбас. Інші розмови для української сторони є неприємними.        

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори між Україною та РФ: чому про це знову почали говорити, коли вони можуть відбутися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки переговорів Зеленського, Ердогана та Гутерріша: про що домовилися – що могло залишитися за лаштунками.

"Коментарі" писали раніше — Ердоган озвучив свою пропозицію Зеленському щодо зустрічі з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини