Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи біля Джанкоя: показали супутникові знімки з аеродрому
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи біля Джанкоя: показали супутникові знімки з аеродрому

Супутникові знімки складу з боєприпасами після вибухів оприлюднила компанія Planet

16 серпня 2022, 22:34 comments1083
Поділіться публікацією:

В тимчасово окупованому Криму, 16 серпня, біля Джанкоя здетонував склад з боєприпасами на військовому аеродромі. Відтак з'явилися супутникові знімки після вибухів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію на журналіста проєкту "Схеми" Кирила Овсяного в Twitter.

Вибухи біля Джанкоя: показали супутникові знімки з аеродрому

Вибухи біля Джанкоя (фото з відкритих джерел)

Він повідомив, що супутникові знімки складу з боєприпасами після вибухів опублікувала компанія Planet.

Вибухи біля Джанкоя: показали супутникові знімки з аеродрому - фото 2
Вибухи біля Джанкоя: показали супутникові знімки з аеродрому - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що за вибухами під Джанкоєм стоїть елітний український підрозділ. 16 серпня, за вибухами на військовій базі російських окупантів під Джанкоєм, що  в окупованому Криму, стоїть "елітний український підрозділ". Про це пише видання The New York Times. Журналісти авторитетного видання пишуть, посилаючись на високопосадовця з України, що у тилу ворога діяв "елітний український підрозділ".  Проте автори матеріалу не називають імені свого джерела. У повідомленні наголошується, що Україна до цього часу офіційно не підтвердила свою причетність до цих вибухів на військовій базі у  Криму. Але журналісти The New York Times  зазначили, що радник керівника ОП Михайло Подоляк нібито "схоже, натякнув на те, що Україна причетна".

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни тікають з-під Джанкоя. Потужні ранкові вибухи у Криму наробили багато галасу. Російські загарбники розпочали евакуацію людей після вибухів на складі боєприпасів поблизу Джанкоя. Вже виїхало понад 2 тисячі людей. Евакуацію підтвердили мер Мелітополя (Запорізька область) Іван Федоров у Telegram, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook, самопроголошений прем'єр-міністр окупованого Криму Сергій Аксьонов

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини