Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни тікають з-під Джанкоя: евакуювали вже 2000 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни тікають з-під Джанкоя: евакуювали вже 2000 людей

Наразі 5-кілометрова зона оточена, йде виселення всіх людей

16 серпня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

Потужні ранкові вибухи у Криму наробили багато галасу. Російські загарбники розпочали евакуацію людей після вибухів на складі боєприпасів поблизу Джанкоя. Вже виїхало понад 2 тисячі людей. Як передає портал "Коментарі", евакуацію підтвердили мер Мелітополя (Запорізька область) Іван Федоров у Telegram, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook, самопроголошений прем'єр-міністр окупованого Криму Сергій Аксьонов у Telegram.

Росіяни тікають з-під Джанкоя: евакуювали вже 2000 людей

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Іван Федоров зазначив, що лише через тимчасово окупований Мелітополь пролягає шлях до анексованого Криму. Іншого сухопутного шляху сьогодні немає. Детонацію снарядів окупантам зупинити не вдалося, тому вирішили евакуювати людей, поки не пізно, бо незабаром сховатися буде неможливо.

Чубаров зазначив, що тепер Кримський міст став для багатьох росіян мостом порятунку. На мосту величезні пробки, бо тисячі росіян почали тікати із Криму.

Евакуацію населення підтвердив і самопроголошений прем'єр Криму Аксьонов. Він повідомив, що за його вказівкою, 5-кілометрова зона від місця, де сталися вибухи, оточено. Усі люди, які проживають у цій місцевості, мають бути евакуйовані. Насамперед евакуювали людей із сіл Азовське та Майське Джанкойського району – їх тимчасово розмістили у школах сіл Кондратьєво, Тютюнове та Переможне. Усього майже 2000 осіб.

Аксьонов зазначив, що про причини того, що сталося, він не буде говорити, оскільки це справа Міноборони РФ і слідчої комісії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в окупантів ранок почався не з кавою: нові вибухи у Криму (ФОТО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/1325
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини