Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони оприлюднили плани агресора: ціль – взяти чотири міста
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони оприлюднили плани агресора: ціль – взяти чотири міста

У Міноборони запевняють, що ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій

23 червня 2022, 16:55 comments1281
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам поставлене завдання – найближчим часом встановити повний контроль над чотирма ключовими містами Донбасу – це Сєвєродонецьк, який практично повністю зруйнований і захоплений агресором, це Лисичанськ, обстріли якого Росія посилює з кожним днем, це Краматорськ та Слов'янськ неможливий. Це ті чотири міста, які Росія має намір окупувати найближчим часом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заступника міністра оборони України Ганну Маляр.

У Міноборони оприлюднили плани агресора: ціль – взяти чотири міста

Анна Маляр. Фото: Фейсбук Анни Маляр

Під час брифінгу заступник міністра заявила, що, проаналізувавши ті події, які відбуваються на фронті, а також дані, які надає Головне управління розвідки, можна дійти висновку, що Росія веде проти України війну на виснаження.

Ганна Маляр додала, що найближчим часом варто очікувати на активний штурм російських військ Сєверодонецька, Лисичанська, а далі на черзі – Слов'янськ і Краматорськ. Російському командуванню потрібен привід для того, щоб публічно заявити про виконання завдання щодо виходу на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей. Основні бої мають розвернутися за Краматорськ та Слов'янськ.

Маляр підсумувала, що українські захисники готові до будь-якого розвитку подій та продовжує тримати оборону, захищаючи українську землю та громадян України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Валерій Залужний звернувся до українців: важлива заява про ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Захід раптом прозрів: що означає заява Шольца – чому тепер про мир з Росії не може бути й мови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини