Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони натякнули – невдовзі можуть повторити затоплення "Москви"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони натякнули – невдовзі можуть повторити затоплення "Москви"

Олексій Резніков заявив, що незабаром Росія зіткнеться з новими втратами, ЗСУ чекають відповідного моменту, щоб повторити затоплення "Москви"

11 квітня 2023, 08:30 comments2002
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам Росія досі невідомі усі деталі потоплення флагмана Чорноморського флоту Російської Федерації "Москви", яке відбулося у квітні 2022-го року. Як передає портал "Коментарі", про це розповів міністр оборони України Олексій Резніков під час спільного брифінгу з виконувачем обов'язків міністра оборони Королівства Данія Троелсом Лунда Поульсеном.

У Міноборони натякнули – невдовзі можуть повторити затоплення "Москви"

Крейсер Москва. Фото: Міноборони РФ

Глава Міноборони зазначив, що хотів би поділитися подробицями цієї успішної операції, проте поки що не настав час їх розкрити.                            

"Деякі є нюанси, які досі невідомі нашому ворогові, а це означає, що ми можемо пропонувати їм ще черговий сюрприз на морі, чергову "бавовну", пов'язану з їхніми кораблями. Ми просто чекаємо на відповідний момент, щоб повторити цю історію", — Заявив Олексій Резніков.

Варто зазначити, що втрата ракетного крейсера "Москви" справді стала великою трагедією для росіян, адже він входив до складу 30 дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ. За іронією долі, крейсер був побудований в 1976 році на суднобудівному заводі в Миколаєві. Відомо, що цей крейсер росіяни використовували у військових операціях – під час вторгнення до Грузії, для окупації Криму та війни у Сирії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія стереже у передчутті контрнаступу ЗСУ – до чого це може призвести.                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – як іде підготовка до контрнаступу ЗСУ – чому стільки галасу, прогнозів, "зливів". Експерт проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини