Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мелітополі пролунали потужні вибухи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі пролунали потужні вибухи: подробиці

Окупанти підтвердили, що у місті було голосно

28 червня 2023, 07:27
Поділіться публікацією:

Ніч у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області видалася вкрай неспокійною. У ніч на середу в місті пролунали щонайменше шість гучних вибухів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

У Мелітополі пролунали потужні вибухи: подробиці

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"РІА-Мелітополь" зазначає, що сирена лунала з південного боку міста. Згодом з'явилася інформація, що гучні звуки також долинали з смт Терпіння та Михайлівка Запорізької області. У місті фіксували роботу російської протиповітряної оборони.

Тим часом представник російських загарбників на території Запорізької області Владислав Рогов повідомив, що пролунало шість вибухів.

"У Мелітополі голосно. У місті прогриміла серія вибухів. Зараз йдеться про шість вибухів. Подробиці пізніше", — повідомив окупант.

Варто зазначити, що Запорізький напрямок останнім часом у лідерах за кількістю вибухів. Набирає обертів рух опору, уміло працюють партизани. Також самі ЗСУ точково продовжують завдавати ударів по логістиці противника, готуючи плацдарм для масованого наступу та, як результат, звільнення усієї Запорізької області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони розповіли, куди РФ перекидає війська, задіяні в заколоті Пригожина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – представник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що просування українських військ проходить повільніше, ніж планував Київ та його союзники, але на те є об'єктивні причини – росіяни більш ніж за півріччя створили потужну оборону. Він також зазначив, що поки що складно сказати, чи послабив якось російську оборону одноденний заколот ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Що зараз можна сказати про стан російсько-української війни, у тому числі після пригожинського бунту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини