Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мелітополі понад 8 вибухів і дуже голосно: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі понад 8 вибухів і дуже голосно: подробиці

За інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, після серії вибухів окупанти серйозно запанікували

22 червня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

Понад 8 вибухів пролунало у тимчасово окупованому Мелітополі 22 червня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написав мер міста Іван Федоров.

У Мелітополі понад 8 вибухів і дуже голосно: подробиці

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Ранок у окупантів явно не задався відразу в кількох поки що окупованих населених пунктах України. Відмінусовуються ворожі бази, логістичні шляхи та можливості ворога для втечі", – написав Федоров.

За його інформацією, всього в Мелітополі пролунало понад 8 вибухів, найгучніші з яких – у північній частині міста. Цікаво, що саме туди окупанти стягнули основну частину своєї техніки.

Іван Федоров також зазначив, що в Якимівці "щось сталося" з медскладами та газовим господарством, які росіяни вже давно перетворили на військову базу. А в Чонгарі "не витримав" автомобільний міст, яким росіяни транспортували важке озброєння з Криму, а далі вже в Мелітополі розподіляли на інші напрямки Запорізької області.

За словами мера Мелітополя, такий "бавовна" відверто засмучує окупантів, саме тому вони панікують, вводять заборону на виїзд із міста для цивільних, посилюють фільтрацію цивільних у Якимівці та розвертають цивільні авто та вантажівки на Чонгарі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ГУР відреагували на "бавовну" на Чонгарському мості: до чого готуватися далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини