Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мелітополі підірвали зрадника: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі підірвали зрадника: про кого йдеться

Вибух у Мелітополі пролунав на проспекті Богдана Хмельницького, зазначив голова міста.

3 квітня 2023, 10:04
Поділіться публікацією:

У тимчасово захопленому росіянами місті Мелітополь Запорізької області на проспекті Богдана Хмельницького вибухнув автомобіль, на місце вибуху одразу виїхали машини швидкої допомоги. Уточнюється інформація, у кого із зрадників виникло "коротке замикання в машині", написав у Telegram мелітопольський міський голова Іван Федоров. Пізніше російські ЗМІ повідомили, що під час вибуху в Мелітополі постраждав колаборант, "екс-глава адміністрації" смт Якимівка Максим Зубарєв.

У Мелітополі підірвали зрадника: про кого йдеться

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"У Мелітополі знову зафіксовано несправність автомобіля. Мелітопольці повідомляють про вибух авто на проспекті Б. Хмельницького... У якого зрадника цього разу коротке замикання в машині уточнюємо", — написав Іван Федоров.

У тимчасово окупованому Мелітополі дуже сильно партизанської течії. Іноді трапляються вибухи, йде активна нейтралізація колаборантів, посіпаків ворога та зрадників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заінтригував: тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "херсонського сценарію" у Маріуполі ніхто не планує: до чого вже готуються росіяни у місті

Раніше "Коментарі" писали – українські військові за березень 2023 року змогли знищити рекордну з початку російського вторгнення кількість окупантів – 24,1 тис. військових. Тим часом, в американському Інституті вивчення війни (ISW) припускають, що крах чергових завдань окупаційної армії (захоплення до 31 березня всієї території Донецької та Луганської областей) може призвести до кадрових змін у вищому військовому керівництві країни-агресора. Про що свідчить фактичний провал нового російського "великого наступу"? Чого в найближчому майбутньому (місяць-два) чекати на військовому та дипломатичному фронтах? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини